Radio

REGIONALE RADIORECLAME
Regionale radioreclame via Radio Oost wordt anders beluisterd dan landelijke radioreclame. Onze luisteraars zijn vaak meer betrokken bij de radioprogramma´s en dit heeft zijn weerslag op de attentiewaarde van de regionale radioreclame op onze zender. Uit onderzoek blijkt dat RTV Oost hoog gewaardeerd wordt op professionaliteit en betrouwbaarheid. Deze status straalt af op onze adverteerders. Door te adverteren middels regionale radioreclame heeft u meerdere voordelen: regionale radioreclame heeft hoge attentiewaarde, uw bedrijf krijgt een persoonlijk karakter, de kosten zijn verhoudingsgewijs laag en adverteren bij RTV Oost werkt status verhogend.

DE JUISTE DOELGROEP
Met een uitgekiende campagne bereikt u met uw regionale radioreclame bij Radio Oost de door u gewenste doelgroep. Radio Oost richt zich middels een duidelijke keuze in muzieksoort en presentatie-stijl met name op de leeftijdscategorie 35 tot 64 jaar. Een koopkrachtige groep die open staat voor aanbiedingen van regionale adverteerders. Een goed medium derhalve voor uw regionale radioreclame.

SNEL BEKEND
Regionale radioreclame is de ideale manier om snel naamsbekendheid op te bouwen. Door u regionaal te presenteren te presenteren zullen de luisteraars snel een positief beeld van uw bedrijf krijgen. Daarnaast is een regionale radioreclame een geschikt middel om een nieuw product te introduceren of actieverkoop te stimuleren.

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is? Neem dan contact met ons op via de contact-pagina of bel 074-2456410

Foto01