Sport
Sportliefhebbers volgen traditiegetrouw hun club via de regionale media. In Overijssel zijn er duizenden fans en supporters die hun club en de uitslagen dagelijks volgen.
RTV Oost volgt met haar programma “de Oost Tribune’ alle sportgebeurtenissen in Overijssel op de voet.

Sportliefhebbers als doelgroep


Bestaat uw doelgroep uit sportliefhebbers? Bereik hen door te adverteren rond de sportprogramma’s van “de Oost Tribune” of via onze billboard mogelijkheden.


Via onze programma's op de kanalen van RTV Oost volgen de fans van regionale sportclubs hun eigen club. Niet alleen PEC Zwolle, Go Ahead, Heracles en FC Twente zijn hierin goed vertegenwoordigd, ook het amateurvoetbal komt ruim aan bod. En naast voetbal worden natuurlijk ook andere sporten op de voet gevolgd. Bestaat uw doelgroep uit sportliefhebbers? U bereikt hen perfect via de reclameblokken rond de sportuitzendingen of de billboardmogelijkheid.


Billboarding is de meest exclusieve vorm van advertising. Middels de aan- en afkondiging “Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door < bedrijfsnaam > ”, biedt een bedrijf het programma exclusief aan, aan de kijkers of luisteraars. Dit geeft een hoge mate van positieve naamsbekendheid en levert een bedrijf veel goodwill op.


Wilt u weten wat er voor u mogelijk is? We maken graag een voorstel op maat. Neem dan contact met ons op via de contactpagina of bel 074-2456456

Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden

Stuur een bericht of bel ons op: 074 2456 456