Online

KOSTEN ONLINE
De berichtgeving via de site en de mobiele apps is niet meer weg te denken. Alle nieuwe berichten bij RTV Oost verschijnen direct online, op de site en in de nieuws apps. Dit slaat geweldig aan bij de consument die geïnteresseerd is in regionaal nieuws. Online is het snelst groeiende kanaal, niet alleen bij RTV Oost maar wereldwijd. Logisch dat online een onderdeel is van bijna elke marketingcampagne.

HOE WERKT HET

U kunt bij RTV Oost kiezen voor het inzetten van diverse display banners en videocommercials (pre-rolls). Een regionaal ingekochte campagne garandeert u van de premium plaatsing van uw advertenties. Dat wil zeggen dat uw advertentie op de best zichtbare posities wordt geplaatst. In overleg met onze accountmanagers wordt er een campagneplan uitgewerkt waarbij we rekening houden met uw product, uw doelgroep, uw communicatiewensen, het verzorgingsgebied en de beschikbare middelen. De campagne wordt ingekocht op basis van aantallen vertoningen met bijgaande clicks die u genereert. Na afloop wordt de campagne met u geëvalueerd.

Wilt u informatie over de kosten voor een online campagne voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en we informeren u graag.

ONLINE – TECHNISCHE SPECIFICATIES EN AANLEVERVOORWAARDEN PDF