Radio

KOSTEN VOOR RADIO RECLAME
De kosten voor radioreclame is maatwerk. De radioprogrammering is opgebouwd uit meerdere tijdvakken met een verschillende luisterdichtheid en doelgroep.  De kosten van radioreclame zijn gekoppeld aan de luistercijfers. Onze accountmanagers maken samen met u een specifiek campagneplan om zo exact mogelijk aan te sluiten bij uw doelgroep en communicatiebehoefte. Een juiste afweging van het tijdstip van de radioreclame is dus belangrijk. Verder is uw verzorgingsgebied van belang. Uw radioreclame kan worden uitgezonden in heel Overijssel of geëditioneerd naar Twente, Salland of Noord Overijssel. Met een goede planning zijn de kosten voor radioreclame bij RTV Oost lager dan u denkt.

HOE WERKT HET?

In overleg met onze accountmanagers wordt er een campagneplan gemaakt met daarbij een kostenoverzicht en een bereik prognose (hoeveel personen u met de campagne bereikt). Tevens adviseren we u graag over de productie van uw commercial zodat deze naadloos aansluit bij uw campagne. Na afloop evalueren we de campagne samen met u om het resultaat te bespreken.

Wilt u informatie over de kosten voor een radioreclame campagne voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en we informeren u graag.

 

 

RADIO – TECHNISCHE SPECIFICATIES EN AANLEVERVOORWAARDEN PDF