Televisie

KOSTEN VOOR RECLAME OP TV
TV is bij uitstek een emotioneel medium en geschikt om het verhaal van uw bedrijf te delen met uw doelgroep. Dat kan op verschillende manieren; bijvoorbeeld middels een commercial van 30 seconden maar ook door middel van een infomercial (bedrijfsfilm) van 1 à 2 minuten.

Het idee bestaat nog steeds dat de kosten voor reclame op tv erg hoog zijn. Bij TV Oost is dat geenszins het geval. Het uitzenden van een TV-spot (van 30 sec.) kost gemiddeld € 96 op de maandag t/m zondag op de prime time tijden tussen 17:00 – 24:00 uur. En het uitzenden van een infomercial (bedrijfsvideo) van 2 minuten kan al vanaf € 85 (op DagTV).

HOE HET WERKT

In overleg met onze accountmanagers wordt er een campagneplan uitgewerkt waarbij we rekening houden met uw product, uw communicatiewensen, het verzorgingsgebied en de beschikbare middelen. Op basis daarvan wordt er een mediaplan gemaakt met een kostenoverzicht en een bereik prognose (hoeveel personen u met de campagne bereikt). Tevens adviseren we u graag over de productie van uw commercial zodat deze naadloos aansluit bij uw campagne. Na afloop evalueren we de campagne samen met u om het resultaat te bespreken.

Wilt u informatie over de kosten voor een tv-reclame campagne voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en we informeren u graag.

 

                                                  

 

TV – TECHNISCHE SPECIFICATIES EN AANLEVERVOORWAARDEN PDF