Adverteren op TV Oost heeft een hoge impact op uw merk
TV Oost kenmerkt zich door een vaste horizontale programmering waarin dagelijks de Nieuwsprogramma’s centraal staan. In het weekend veel Sport en Cultuur.
Daarnaast doet TV Oost in toenemende mate live verslag van calamiteiten en grote publieksevenementen. TV Oost laat zien wat de mensen in de regio bezighoudt. TV Oost is een toegankelijke zender met presentatoren die dicht bij de Overijsselse bevolking staan.
TV Oost beschikt over een eigen satellietwagen waarmee we snel on air zijn bij calamiteiten en grote gebeurtenissen. De Overijsselse kijker stemt dan massaal af op TV Oost. Van bijzondere (sport)evenementen en festivals doet TV Oost vaak (live) verslag.
Bereikcijfers TV OostTV Oost laat zien wat de mensen in de regio bezighoudt

161.000

kijkers per week

Uiteenlopende mogelijkheden


TV is bij uitstek een emotioneel medium en geschikt om het verhaal van uw bedrijf te delen met uw doelgroep. Dat kan op verschillende manieren; bijvoorbeeld middels een commercial van 30 seconden maar ook door middel van een infomercial (bedrijfsfilm) van 1 à 2 minuten.


Het idee bestaat nog steeds dat de kosten voor reclame op tv erg hoog zijn. Bij TV Oost is dat geenszins het geval.


Wilt u weten wat er voor u mogelijk is? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of bel 074-2456456Doelgroep-programma's


Naast de dagelijkse nieuwsuitzendingen zendt TV Oost een aantal programmaseries en specials uit waarmee u uitstekend een specifieke doelgroep bereikt.


Meer weten over billboarden of het adverteren rond deze programma’s? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of bel 074-2456456


Stuur een bericht

Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden

Stuur een bericht of bel ons op: 074 2456 456