De kracht van de combinatie
Wilt u adverteren in Overijssel? En wilt u een breed publiek bereiken of juist een specifieke doelgroep? Wij helpen u bij het inzetten van de juiste media, want hierin zit onze kracht.
De multimediale producten van RTV Oost zijn zowel in een combinatie als los in te zetten. Met radio, tv, online of teletekst bereikt u gegarandeerd uw doelgroep.

Effectieve reclame in Overijssel


RTV Oost is een geschikte partner voor effectieve reclame in Overijssel. Met onze programma’s spelen we continue in op de behoeftes van de inwoners van Overijssel. En middels professioneel continue onderzoek weten we veel van onze kijkers, luisteraars en online bezoekers.
Op basis van deze kennis en ervaring ontwikkelen wij reclamecampagnes met een hoge effectiviteit. De scherpe reclametarieven en het hoge bereik garandeert optimaal rendement op uw reclame in Overijssel.

Ken uw doelgroep


Door het regionale karakter van onze zender kennen wij de gebruikers van de verschillende media goed. Door onderzoek weten we wie er wanneer luistert en kijkt of wie ons online bezoekt.
Deze gegevens gebruiken we om maatwerk te leveren voor het samenstellen van uw reclamecampagne in Overijssel. Wilt u weten wat er voor u mogelijk is? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of bel 074-2456410.

Radio, televisie, website en mobiel


Wij verzorgen reclame in Overijssel op radio, televisie, website en mobiel (smartphones & tablets). Naast onze vaste programma’s op tv en radio en de mogelijkheden voor reclame daar omheen, bieden wij ons nieuws ook online aan op de website, mobiel en via social media.
Er is een snel groeiende groep mensen die gebruik maakt van deze online nieuwsvoorziening. Dit biedt nieuwe kansen voor adverteerders. RTV Oost biedt een multimediaal platform voor het maken van reclame in Overijssel.

Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden


Stuur een bericht of bel ons op: 074 2456 410