Zorg en gezondheid
Bereik uw doelgroep voor een gezond tarief en breng de zorgboodschap dicht bij uw doelgroep! RTV Oost besteedt in haar programma’s veel aandacht aan actuele thema’s over zorg en gezondheid.
Het aandeel van mensen die 50+ zijn wordt steeds groter in onze regio en wereldwijd. Daarom leven jong en oud ook steeds bewuster en gezonder. Deze doelgroep die zeer geïnteresseerd is in gezond leven en medische zorg is zeer goed vertegenwoordigd bij RTV Oost . Zorg en gezondheid staan derhalve in de spotlights, óók bij RTV Oost.

Effectieve reclame in Overijssel


RTV Oost is een geschikte partner voor effectieve reclame in Overijssel. Met onze programma’s spelen we continue in op de behoeftes van de inwoners van Overijssel. Ook waar het gaat om nieuws en informatie over zorg en gezondheid. En middels professioneel continue onderzoek weten we veel van onze kijkers, luisteraars en online bezoekers. Zodat we uw bedrijf goed kunnen matchen met uw doelgroep.
Op basis van deze kennis en ervaring ontwikkelen wij reclamecampagnes met een hoge effectiviteit. De scherpe reclametarieven en het hoge bereik garandeert optimaal rendement op van uw reclame in Overijssel.

Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden

Stuur een bericht of bel ons op: 074 2456 456