Personeelswerving
Op zoek naar een nieuwe collega, stagiaire of medewerker? Informeer gemakkelijk alle werkzoekenden in de regio en bouw aan uw imago van goed werkgeverschap.
Promoot uw vacature via online, radio of televisie.

Vind een nieuwe werknemer en werk aan uw imago van goed werkgever


RTV Oost kan daarbij helpen. Wij bereiken wekelijks 655.000 personen van 18 jaar en ouder, direct in de regio waar zij wonen en u hen zoekt.


Daar zitten heel veel potentiële nieuwe medewerkers tussen. Die u prima bereikt via Radio Oost in de spitstijden tussen 07.00 - 09.00 en 16.00 - 18.00 uur op weg van en naar het werk. Via onze online kanalen waar men dagelijks het nieuws checkt en via TV Oost met sfeervolle bedrijfsfilmpjes.
U bereikt vele mensen die wellicht al een baan hebben maar open staan voor een nieuwe uitdaging bij uw bedrijf. Of de ouders van jongeren die op zoek zijn naar hun eerste baan of toe zijn aan een nieuwe uitdaging.


Uw commercial kan in de spitstijden ingepast worden in door uzelf gekozen reclameblokken. Zo kunt u heel specifiek uw doelgroep bereiken; voor kantoorpersoneel zendt u bijvoorbeeld in de ochtendspits uit tussen 08:00 - 09:00 uur, voor personeel in de bouw en transport tussen 07:00 - 08:00 uur. Wij adviseren u hierbij graag.


Wilt u weten wat er wat er voor u mogelijk is? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of bel 074 - 2456 456 of click hier voor een voorbeeld van een personeelswerving-campagne met concreet aanbod.

Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden

Stuur een bericht of bel ons op: 074 2456 456